zaterdag 20 september 2014

LCD Videobrochures official reseller

Vanaf nu is ROBERTO-ART.COM officiel Motion Wise LCD Video Brochures Reseller

LCD videobrochures zijn in verschillende papier- formaten leverbaar. A4, A5+, A5, Video Business Cards, landscape of portrait. U kunt de video brochure hele- maal afstemmen op uw wensen. Er zijn buttons toe te voegen die het mogelijk maken om meerdere filmpjes af te spelen of om een pauze- knop of volumeknoppen toe te voegen.

page1image5808
page1image9600

Al onze video brochures zijn voorzien van een ingebouwde speaker. Video brochures zijn te verkrijgen in verschillende schermformaten: 2.4 inch, 2.8 inch, 4.3 inch, 5 inch en 7 inch. Alle lcd schermen zijn van hoge kwaliteit en elk formaat heeft zijn eigen charme. De prijzen worden bepaald door de grootte van het scherm en het uiteindelijke aantal.

De LCD videobrochures zijn standaard uitgerust met 128Mb geheu- gen en een oplaadbare li-on batterij die ongeveer 1 uur meegaat. Afhankelijk van het display kan er ongeveer 15 tot 20 minuten video op de kaart worden gezet.

De brochures worden geleverd met een USB kabel waarmee ze via uw computer weer kunnen worden opgeladen. U kunt eventueel zelf de bestaande video vervangen door de videobrochure aan de computer te koppelen en een nieuwe mp4 te plaatsen. Hierdoor is de brochure uitstekend up-to-date te houden en kan het gerichter ingezet worden als marketingtool.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte op maat. 0614898225 of via mail: info@roberto-art.com